cukorbetegség

Betegségek, tünetek kezelésével kapcsolatos kérdések és válaszok.

cukorbetegség

HozzászólásSzerző: Csutkababa » 2011.04.15. 19:20

Sziasztok!!
Nagyon el vagyok keseredve,mert a férjemnél egy hete 2-es diabéteszt állapítottak meg és az eredményei elkeserítőek!Volt,hogy 19-es volt a cukra és a májfunkciója 94-es.Senki nem mond semmit,csak küldözgetnek minket mindenhova.Kérdésem az lenne,hogy mitől rossz ennyire a májfunkció és mit tegyünk a magas cukorral?Gyógyszert nem szedhet egyenlőre de vajon a diéta elég neki?Kérek mindenkit aki tud segítsen ha más nem tanácsot adjon,mert nagyon el vagyunk keseredve!!Köszönöm!
Csutkababa
Csutkababa
 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2011.04.15. 19:14

Re: cukorbetegség

HozzászólásSzerző: ANDIS » 2011.04.18. 08:32

Elkeseredésre semmi ok, de ennek a betegségnek sem a gyógyitáősa, sem a diétája , sem a róla szóló beszélgetés nem lehetséges az interneten. Óvva intek mindenkit, hogy saját cukor betegségét a szomszéd, a jó ismerős , a Mari néni vagy egyáltalán bárkinek is a betegségéhez hasonlítsa , mert az számára
életveszélyes lehet.
A természetgyógyászat különböző ágainak segítségével sokat lehet segíteni a betegség alakulásában, , de meggyógyitani
nem lehet . Ez az egyik területe a hagyományos gyógyászat és a természtegyógyászat szoros együttműködési lehetőségének, aminek a beteg igencsak nagy hasznát veheti.
Szeretettel várom rendelőmben - előzetes időpontegyeztetés után- egy 2 órás vizsgálatra, , tanácsadásra és diéta megbeszélésre.
06 20 565 19 50
Tisztelettel
dr. Márffy Judit


várom egy kétorás természetgyógyászati vizsgálatra , konzultációra és ta nácsadásra rendelőmben időpontegyezteteés után.
Avatar
ANDIS
 
Hozzászólások: 6
Csatlakozott: 2011.01.28. 18:30


Vissza: Orvos válaszol

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég

cron