Mire lehet következtetni a szervezetünkben lévő ásványokból?

E fórumon feltett kérdéseket természetgyógyászok válaszolják meg.

Mire lehet következtetni a szervezetünkben lévő ásványokból?

HozzászólásSzerző: A. Zoli » 2011.07.12. 14:07

Hallottam róla, hogy emberi haj ásványi anyag összetételéből sok mindenre következtetni lehet az ember egészségi állapotát illetően, de nem tudom, hogy pontosan mire és hogyan. Nem csak genetikai következtetések vonhatóak le a hajból?
Mennyire megbízhatóak az ilyen vizsgálatok?
Hol lehet ilyen vizsgálatot csináltatni?
Mennyibe kerül ez?
Tapasztalat?
Avatar
A. Zoli
 
Hozzászólások: 52
Csatlakozott: 2011.01.25. 15:07

Re: Mire lehet következtetni a szervezetünkben lévő ásványok

HozzászólásSzerző: H.Nadzsal » 2011.08.20. 15:58

Kedves Zoli!

A hajszövet vizsgálatot már nagyon régen alkalmazzák. Alkalmazza a régészet, a gyógyszeripar, az ipari településeken lévő kutató csoportok, rendőrség, orvosi csoportok DNS meghatározásokkal foglalkozók, régészek. Hallott már valaki arról, hogy Napoleont megmérgezték? A vizsgálatot a hajszövete alapján tették bizonyítottá. A méreg arzén volt. A mai gyorsan fejlődő tudomány már azt is lehetővé teszi, hogy ásványi anyagok, nyomelemek pontos mennyiségét is meghatározhassa. Már pedig nem mindegy, hogy a krónikus problémák, a gyakori orvosi vizsgálatok során visszaérkező negatív leletek hátterében mi áll. Akkor is igénybe vehetjük a hajszövet analízist, amikor már régóta szedünk vitaminokat, vagy táplálék kiegészítőket és szeretnénk tudni, felszívódott, beépült-e, többet vagy bizonyos ásványokból kevesebbet kellene fogyasztanunk. A mérték mindenre vonatkozik. A magyar mondás szerint, "A jóból is megárt, ha sok!". Az általam ismert vizsgálathoz azonban nemcsak egy db hajszál kell, mint a rendőrség által alkalmazott vizsgálatokhoz vagy a DNS kimutatásokhoz. Ez egy egységnyi szövet levételéről szól.
Tudomásom szerint a Minel Kft. orvosi rendelőjében lehet ilyen vizsgálatra előjegyzést kérni. Az eredmény 7 munkanap alatt megérkezik.
Lényeges a teszt eredménynél az is, hogy a megszokott vér-vizelet vizsgálatoknál 1-2 oldalas papírt kapunk kezünkbe, míg itt több oldalas átfogó elemzést. Az elemzés tartalmazza, a betegségekre való hajlamot, táplálkozási tanácsadást ételekre pontosan lebontva, hormon rendszer működésének szintjeit, 35 ásvány és nyomelem illetve nehézfémek jelenlétének kimutatását és még sok minden mást.
Az ára a járulékos költségekkel együtt 26000.-ft. Kedvezmény igénybe vehető! Várom újabb kérdéseit!
H. Nadzsal Ida
http://nadzsalida.eu
Időpontegyeztetés hajelemzéshez: +36(1)210-9042
Avatar
H.Nadzsal
 
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2011.07.12. 13:56


Vissza: Természetgyógyász válaszol

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron