bőrgyógyászat

E fórumon feltett kérdéseket természetgyógyászok válaszolják meg.

bőrgyógyászat

HozzászólásSzerző: editambrus » 2011.02.27. 16:19

Tisztelt Természetgyogyász!

Nekem már gyemekkoromota aknés a bőröm, nagyonsokszor jönnek rám furunkuluszok. A televizióban láttam, hogy vasszulfidot kellene tennem a fürdővizemben. Én sehol nemtalálok rola semmit, hol lehet vásárolni. Ha tudna segiteni? vagy valami mást ajálani. az orvosok, csak kivágják. aztmondják,ilyen van. Nekem ez nagyon kellemetlen és néha fájdalmas is.
Én 48-éves nővagyok. tisztelettez: A EDIT
editambrus
 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2011.02.27. 16:05

Re: bőrgyógyászat

HozzászólásSzerző: Szynergia » 2011.02.27. 21:57

Kedves Edit!
Hát azt kell, hogy mondjam becsülöm a türelmét , hogy ilyen sokáig tűrte ezt a rendkívül kellemetlen fájdalmat. Elég sokáig várt arra, hogy történjen már végre valami.
Szóval a természetgyógyászat abban különbözik az orvoslástól, hogy mi nem vágunk , hanem belülről próbáljuk megoldani a bajokat. Mint tudjuk, az összes bőrbetegség belülről fakad.Hiába ken vas-szulfidot a bőrére vagy bármi mást, ha egyszer a belső szerveit kell kitakarítani, megsegíteni.
Először, azt javaslom, hogy IBR géppel be kellene mérni, hogy melyek azok a szervei amik nem működnek jól, majd meg kell nézni, hogy mik azok az alapélelmiszerek amikre érzékeny vagy allergiás. Így kiderül, hogy milyen egyéni terápiát lehet összeállítani Önnek.Mindaddig amíg ez nem történik meg , addig ez egy folyamatosan visszatérő probléma lesz.
Még egy jó tanács: ne higgye el , hogy ezzel élete végéig így kell élnie, ... lehet rajta segíteni!:)

Üdvözlettel:
Nóra a Szynergiából
Szynergia Természetgyógyász Központ
2000 Szentendre, Attila utca 14. Telefon: +36-20-564-6375
Avatar
Szynergia
 
Hozzászólások: 6
Csatlakozott: 2011.02.15. 11:04
Tartózkodási hely: Szentendre

napgomba elleni étrend

HozzászólásSzerző: Felícia » 2011.05.17. 08:36

Kedves Természetgyógyász szakértő!

Kb 5 éve, 17 évesen sikerült beszereznem ezt a pytiriasis versicolor nevű gombát, azóta rendszeresen kijön a bőrömön, a bőrorvos szerint ilyenkor mindig le kell fertőtleníteni, akkor eltűnnek a foltok is, és ezzel meg van oldva a téma, együtt kell vele élni, ennyi. De aztán ahogy tágult a látóköröm, hallottam arról, hogy az ilyen gombák az ember emésztőrendszerét szállják meg, és hogy el lehet őket távolítani, megfelelő étrenddel. Közben olvasgattam a természetgyógyászatról is, és egyre inkább igazat adok ezeknek a módszereknek. Azt hallottam még, hogy úgy lehetne száműzni a szervezetemből ezt a fajt, hogy nem eszek húst. Azt szeretném megtudni, hogy pontosan mit lehet enni és mit nem? Csak zöldséget és gyümölcsöt? Vagy el lehet készíteni ezeket liszttel, cukorral, fűszerekkel? Az édességek mennyire férnek bele ebbe a diétába? És kb meddig lenne jó tartani egy ilyen étrendet?

köszönöm szépen,
Felícia
Felícia
 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2011.05.17. 08:35

Re: bőrgyógyászat

HozzászólásSzerző: Dr Leitem Ágnes » 2011.05.17. 11:47

Kedves Felícia!
Szerencse, hogy a bőr, mint méregtelenítő szerv, gyakran felhívja a figyelmet arra, hogy a láthatatlan belsőnkben valami nincs rendben. Ezért, ha a bőrgyógyászati elváltozás rendszeresen jelentkezik, meg kell keresni az okát és azt kezelni. Az ön esetében hasznosnak tartanám kizárni a glutén, laktóz és tejfehérje intoleranciát első körben. Gondolni kell az ételekben levő tartósító szerek, állagjavítók, színezékek, aromák, E jelűek károsító hatására is. Persze, ezzel a lista nem teljes, ezzel csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy számtalan oka lehet az ön problémájának. A vastagbél flóra épsége sokat segíthet a bőrgyógyászati problémák leküzdésében. Tehát, először az ok feltárása, majd ennek kezelése. Üdvözlettel, Dr Leitem Ágnes
Dr Leitem Ágnes
Naturport Egészségközpont
1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út. 55. I./1.
06 20 9137065
www.naturport.eu
Avatar
Dr Leitem Ágnes
 
Hozzászólások: 15
Csatlakozott: 2011.02.08. 17:19


Vissza: Természetgyógyász válaszol

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég

cron