Szerző: Évi » 2011.02.09. 22:47
Kedves Panni!
Azt gondolom,hogy egy hosszú idő alatt kialakult állapotnak idő kell.Sok éve alkalmazom az IBR-terápiát különféle izületi panaszok esetén,ami mindig hatásosnak bizonyul,mivel sejtszinten hat.Csodálatos,hogy ez ma már lehetséges.De természetesen nem zárja ki a kiegészítő gyógymódokat,amik felgyorsíthatják és néha nélkülözhetetlenek a teljes gyógyuláshoz.Tűzoltásként alkalmazni szoktam a fül-akupresszúrát,ahol fájdalom csillapító és gyulladás csökkentő pontok mellett a térd keringését is fokozni kell,hogy gyorsabban regenerálódhasson.Ezek az akupresszúrás magocskák a fülben maradnak két IBR-kezelés között is,így folyamatos a pontok stimulálása.Remekül kiegészítik egymást az IBR-kezeléssel.Fontos a szervezet lúgosítása,az étrend némiképp megváltoztatása és az ásványi-sók beépülésének fokozása,megsegítése.Ezt általában Schüssler-sókkal végzem.A terápiának ennél a pontjánál (4-7 alkalom) már annyira lecsökken vagy legtöbb esetben megszűnik a fájdalom,hogy véleményem szerint ilyenkor érdemes rátérni a kiváltó,vagy gyökér-ok megszüntetésére,ami a vázrendszer egyensúlyának kibillenése.Ez lehet néhány alkalmas egyéni gyógytorna,vagy olyan más mozgásforma,ahol szintén a gyakorlatok betanulásáig egyénileg foglalkoznak az emberrel.A többi már kitartás kérdése,hogy azt a kevés időt magunkra szánjuk-e naponta.Természetesen ez csak ajánlott,de véleményem szerint nagyon fontos.Egy megváltozott helyes testtartás,más járást,más súlypontot fog eredményezni,ami megszünteti a helytelen terhelést,és az egész szervezetre jótékonyan hat.
Én ebben a témában így látom a gyógyulás útját,remélem nem vettem el a kedvét.Ami az IBR-System terápiát illeti,általában szükséges a 8-10 kezelés,állapottól függően.Úgy tapasztaltam,hogy a fájdalmak szűnése vagy megszünése és a térd mozgékonysága a 3.és 5.alkalom között szokott javulni,bár hozzáteszem,hogy mindig használom az egyénileg említett gyógymódokat.Ha bármiben tudok még tanácsot adni itt a fórumon vagy :06-70/554-39-39 telefonszámon.
Üdvözlettel,
Tóth Éva
Üdvözlettel:Tóth Éva