Perifériális neuropátia

Betegségek, tünetek kezelésével kapcsolatos kérdések és válaszok.

Perifériális neuropátia

HozzászólásSzerző: Mosonyi Miklós » 2011.07.05. 18:12

Tisztelt Diktor ÚR!
Mosonyi Miklós vagyok 75 éves, már nagyon régóta kinlódom(szenvedek) a fent jelzet kórral a bal alsó lábszárban és a lábfej ujjaiban. Több mint húsz éve volt egy gerinc műtétem, a vizsgálatok alapján erre eredeztethető a baj. Az utőbbi öt-hat évben mind erősebben jelentkezik, de sem a fizikoterápiás kezelések, sem a gyógyszerek nem hoznak enyhülést. Egy jóakaróm ajánlásával kezdtem el Miskolco Martin-kertvárosban az Egészség centrumbam az IBR-Systém gyógykezelést. Már több mint huszonöt kezelésen vagyok túl, érezhető eredményt nem tapasztaltam.
Kérdésem a következő: alkalmas-e IBR-Systém az ilyenfajta "idegkárosodás legalábbis enyhítéséra, van-e erre már tapasztalat, vagy "magyrul modva kár a benzimért". Bár én nem szeretném feladni az elkezdett terápiát, csak valami garanciát szeretnék, hogy ne csak az "alagutat lássam", hanem a végén valami derengő fényt is.
TIsztelettel várom véleményüket, köszönettel Mosonyi Miklós Miskolc
Mosonyi Miklós
 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2011.07.05. 17:14

Re: Perifériális neuropátia

HozzászólásSzerző: István » 2011.07.20. 07:40

!!! FIGYELEM EZT A VÁLASZT NEM HIVATÁSOS ORVOS ADTA !!!
Az IBR-SYSTEM kezelések javulást az élő sejtekre hatva indítanak el, így hatnak az idegsejtekre és a környező szövetekre is. Ugyanakkor fontos tisztában lenni az idegkárosodás kiváltó okával, ha ugyanis a kiváltó ok valójában nem a 20 évvel ezelőtti műtét, hanem például egy ma is nap mint nap fennálló mérgezés, akkor bármilyen módszer eredménytelennek bizonyul, hiszen a megindított jótékony folyamatokat a folyamatos gátló hatás blokkolja, leállítja.
Amennyiben tünetei fájdalommal járnak, akkor fizikoterápiás TENS kezelésekkel a tünetek átmenetileg eltüntethetőek. Ehhez jó szívvel tudom ajánlani a TENSEL ME-2001-es készüléket, melyet orvos fel is írhat. A TENS kezelések azonban csak tüneti kezelések és átmeneti enyhülést hoznak, végleges gyógyulást nem. Ha a károsodás mozgató idegeket érint, melynek folytán bénulás, izomsorvadás lépett fel, akkor a TENSEL ME-2001-es készülék szelektív ingeráramú programjaival tornáztathatjuk a bénult izmokat, így megállítható azok állapotromlása.
Az Ön esetében véleményem szerint a legfontosabb a idegkárosodás valódi okának feltárása volna.
!!! FIGYELEM EZT A VÁLASZT NEM HIVATÁSOS ORVOS ADTA !!!
István
 
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2011.02.16. 18:09


Vissza: Orvos válaszol

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron